Soru MacOS'de ARK ne kadar yer kaplıyor?

Soru sormak için kullanılır.

iEmrel

Üye
27 Tem 2025
10
4
7
Merhaba, Mac'ten ARK oynamayı düşünüyorum. Ortalama kaç GB yer kaplıyor? Windows'daki durumu nedir?
Selam, ARK için minimum 100GB yer lazım ama bu sadece ana oyun. Tüm mapleri indirmek isterseniz 250GB ve üzeri bir alana sahip olmanız gerekir. Bir hata falan yaşanmasını istemiyorsanız 300GB boş alanınızın olmasını tavsiye ederim kurulumunda falan bir sıkıntı çıkmasın diye.

egemen

Yönetici
Yönetici
Tech Yazar
27 Tem 2025
19
6
6
egemengul.net
CyberPunk 2077 Mac'te daha az yer kaplıyor diye biliyorum. Acaba ARK'da benzer şekilde daha az yer mi kaplıyor diye sormak istedim. 100gb+ şuan bana gereksiz geldi :D Cloud Gaming devam gibi duruyor. Cevap için teşekkür ederim.

iEmrel

Üye
27 Tem 2025
10
4
7
CyberPunk 2077 Mac'te daha az yer kaplıyor diye biliyorum. Acaba ARK'da benzer şekilde daha az yer mi kaplıyor diye sormak istedim. 100gb+ şuan bana gereksiz geldi :D Cloud Gaming devam gibi duruyor. Cevap için teşekkür ederim.
Evet ARK'ın öyle bir saçmalığı var baya bir yer kaplıyor ama kaliteli oyun ve eğer ki bilgisayarınız güzelse ARK Ascendet yükleyin çünkü UE5 ile geliştirildi ve grafikleri EFSANE!!!